Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Vuoden Voitokkain 2018

Sakaten näyttelytoimikunta on päättänyt järjestää vuosittaisen “Vuoden Voitokkain -näyttelykisan” Sakaten jäsenten koirille. Näyttelykoirakilpailuun saa osallistua Suomen Kennelliittoon rekisteröidyt amerikankarvaton- ja amerikanrottaterrierit. Jotta koira saisi osallistumisoikeuden, tulee kyseisen vuoden jäsenmaksun olla maksettuna. Kilpailuaika on kalenterivuosi. Kilpailuun lasketaan mukaan viisi parasta näyttelytulosta, joista yksi voi olla ulkomailta. Pisteet lasketaan alla olevan pistetaulukon ja kilpailun sääntöjen mukaan. Jäsen ilmoittaa itse tulokset kisavuotta seuraavan vuoden tammikuun loppuun mennessä (vuoden 2018 tulokset ilmoitetaan 1/2019) näyttelytoimikunnan sihteerille (sakate.nayttelytoimikunta@gmail.com), ja tulokset julkaistaan yhdistyksen kotisivuilla helmikuun loppuun mennessä. Kilpailun palkinnot jaetaan yhdistyksen vuosikokouksessa.

 

Kilpailu järjestetään erikseen amerikankarvatonterrierin karvattomalle ja karvalliselle muunnokselle sekä amerikanrottaterrierille, molemmille sukupuolille erikseen. Rotumuunnokset on lisäksi jaettu kolmeen sarjaan, joita ovat pennut (alle 9 kk), juniorit/aikuiset (yli 9 kk - alle 8 v.) ja veteraanit (yli 8 v.). Sarjoja ja palkintoja on siis yhteensä 18 kpl. Vuoden näyttelykoira-tittelit ovat:

 

  • Vuoden Voitokkain Näyttelykoira
  • Vuoden Voitokkain Näyttelypentu
  • Vuoden Voitokkain Näyttelyveteraani

Ohjeet pistelaskuun ja lähettämiseen

Valitse kohdista oikea vaihtoehto ruksaamalla: uros/narttu, amerikankarvatonterrieri/amerikanrottaterrieri, karvaton/karvallinen ja pentu (yli 5kk – alle 9kk) /näyttelykoira (yli 9 kk - alle 8 v.) /veteraani (yli 8 v.).

Koira voi kisata kahdessa (2) luokassa kisakautena (Voitokkain Näyttelypentu ja Voitokkain Näyttelykoira tai Voitokkain Näyttelykoira ja Voitokkain Näyttelyveteraani).

Viisi (5) parasta näyttelytulosta lasketaan, niistä yksi (1) voi olla ulkomailta. Pentuluokassa ja ulkomailla kisaavan koiran tulee toimittaa näyttelyarvostelu skannattuina/valokuvana pisteiden mukana (koska pentujen tulokset eivätkä ulkomailla saavutetut näyttelytulokset näy Suomen Kennelliiton KoiraNetissä). Pistelaskutaulukko löytyy alhaalta. Jos sinulle tuleekysyttävää pisteistä, niin ota yhteyttä näyttelytoimikuntaan.

 

Omistaja on vastuussa pisteiden laskusta. Lomake mahdollisine liitteineen tulee toimittaa viimeistään näyttelykisavuotta seuraavan vuoden tammikuun 31. päivään mennessä osoitteeseen sakate.nayttelytoimikunta@gmail.com

Myöhemmin ilmoitettuja pisteitä ei huomioida.

Lomakelinkki osallistumista ja pistelaskua varten avataan myöhemmin tänä vuonna. Tiedotamme asiasta yhdistyksen Facebook -sivulla.